Evenementen

Congres 2018 : Decubitus. Preventie door samenwerking
“Samenwerking, beter benutten in de strijd tegen Decubitus: continu in beweging” Deze vernieuwde editie van het congres richt zich specifiek op zorgmedewerkers die in de dag dagelijkse praktijk te maken krijgen met de preventie en behandeling van decubitus en zal plaatsvinden in een inspirerende omgeving, waarin inzicht, kennis en enthousiasme centraal zullen staan.

Regionale Scholingsmiddag 2017 : Decubitus Nederland

Op 2 november 2017 organiseert Decubitus Nederland wederom een scholingsmiddag rondom de praktijk m.b.t. de preventie en behandeling van decubitus.

Landelijk Congress 2016 : Decubitus Nederland

Op 22 en 23 november 2016 heeft het tweedaags Landelijk Congres voor Decubituspreventie en -behandeling in de Maaspoort, Venlo plaatsgevonden. ruim 400 bezoekers met hun specifieke invloed of aandachtsveld binnen de zorg waren hier samengevoegd. Een gevarieerd programma, in de vorm van: lezingen, voordrachten en workshops is aangeboden, met een keur aan vooraanstaande nationale en internationale sprekers die de preventie en behandeling van Decubitus vanuit diverse oogpunten hebben belicht.
Regionale Scholingsmiddag 2015 : Decubitus Nederland
Tijdens deze scholingsmiddag staat de praktijk, rondom de preventie en behandeling van decubitus centraal. Onderwerpen als pijn bij decubitus, lighoudingen ter preventie van decubitus en wondzorg & hygiëne bij decubitus komen tijdens deze scholingsmiddag aan bod. Ook het in de praktijk brengen van de onlangs vernieuwde internationale richtlijnen zal de revue passeren en we zullen U al laten kennismaken met de Nederlandse versie van de richtlijnen, die op dit moment door ons vertaald wordt. Doelgroepen niveau 2, 3, 4 en 5 zijn van harte welkom en de entree is gratis.

Landelijk Congress 2014 : Decubitus Nederland

Enthousiasme, Ervaring, Evidence-based, Efficiency!
If you want to go fast go alone, if you want to go far go together. Decubitus Stichting Nederland organiseert op donderdag 7 en vrijdag 8 november 2014 wederom het landelijk Decubitus Congres. Op dit 2-daags Landelijk congres voor decubitus en wondzorg zijn de belangrijke partijen en hun specifieke invloed of aandachtsveld binnen de zorg samengevoegd. Ieder die betrokken is bij decubitus heeft zijn invloed, rollen, taken of bevoegdheden. Tijdens dit 2 daags Landelijk Congres wordt U wederom een uitgekiend programma aangeboden.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en evenementen

2019 All rights reserved. ontwerp & realisatie: new yellow
Sluit Menu